Choď na obsah Choď na menu
 


O mne

Narodila som sa 22. augusta 1997 popoludní, niečo po 15:00. Meno pomáhala mojim rodičom vyberať teta Anna, resp. vybrala ho ona a rodičia už len odsúhlasili. Takže ma pokrstili ako Lauru Matejkovú, krstní rodičia ale boli ujo a teta z otcovej strany. Krátko po mojom narodení sme sa presťahovali z Ľubice do Kežmarku a odvtedy sme to zopakovali ešte 6 krát, ale stále je to Kežmarok.

Základné vzdelanie som dostala na Základnej škole Dr. Daniela Fishera v Kežmarku, tak ako aj moje 2 sestry (jedna staršia, druhá mladšia). Strednú školu som si vybrala tiež v Kežmarku a to naše krásne gymnázium, kde som žiačkou už 3.ročníka. Ako ďalej zatiaľ nie je jasné ani mne.

Mimoškolské aktivity mi s pribúdajúcim vekom ubúdajú, Niekedy som popri jazykovej škole (najprv nemčina, teraz anglický jazyk ) stíhala aj výtvarnú výchovu a tréningy - buď lyžiarsky, atletika alebo volejbal. Teraz radšej uprednostním čas s kamarátmi, ale stále si rada zašportujem. Alebo zostanem doma so sluchátkami na ušiach alebo s knihou v ruke.

Veľmi rada tiež cestujem. Mojím veľkým snom je navštíviť New York.

Nemám rada zvieratá. Okrem zajačikov. Takých tých malých, chlpatých, izbových. Tie zbožnujem.